Mini Pataşu Topları
Mini Pataşu Topları
Reçete
| İçindekiler | Miktar | Birim |
|---|---|---|
| Jello Total | 1000 | gr |
| Su | 1500 | gr |
| İç Krema | ||
| Carusto Pasta Kreması Toz Karışımı | 1000 | gr |
| Su | 2500 | gr |
| Whiplio Sıvı Şanti | 200 | gr |
| Dekorasyon | ||
| Çilek |
Hazırlanışı
Su (50–55°C) ve Jello Total 8-10 dakika palet tel ile çırpılır. Yağlanmış tepsiye sıkma torbası yardımı ile karışım sıkılır ve taban fırında 190°C'de 35 dakika, konveksiyonel fırında 160°C'de 25-30 dakika pişirilir. Pişen hamur kesilip içerisine sıkma torbası yardımı ile krema sıkılır ve çilek ile dekore edilir.
