Quattro Meyveli Kek Miksi ile Kayısı Rüyası
Quattro Meyveli Kek Miksi ile Kayısı Rüyası
Reçete
| İçindekiler | Miktar | Birim |
|---|---|---|
| Quattro Meyveli Kek Miksi | 1000 | gr |
| Yumurta | 250 | gr |
| Ayçiçek Yağı | 250 | gr |
| Su | 250 | gr |
| Frutafill Kayısı Meyve Dolgusu | 350 | gr |
| Alt Taban için, | ||
| Un | 1000 | gr |
| Pudra Şekeri | 250 | gr |
| Kabartma Tozu | 15 | gr |
| Yumurta | 3 | adet |
| Margarin | 600 | gr |
| Toz Fındık | 100 | gr |
| Dekorasyon için, | ||
| Paletta Hot Sıcak Jöle - Sade |
Hazırlanışı
Taban için, tüm malzemeler karıştırılır ve yoğurularak hamur elde edilir. 800 gr lık baklava tepsisinin altına yağlı kağıt serilir ve hazırlanan taban hamuru tepsiye açılır. Taş taban fırında alt: 165°C üst: 185°C sıcaklıkta, konveksiyonel fırında 165°C’de 15 dakika pişirilir.
Kek için, Frutafill kayısı meyve dolgusu hariç bütün malzeler palet yardımı ile mikserde 5 dakika düşük devirde karıştırılır. Pişen ve soğuyan taban hamurun üzerine karışım dökülür ve tek kullanımlık şanti torbası yardımı ile frutafill kayısı meyve dolgusu sıkılır. Taş taban fırında alt: 165°C üst: 185°C sıcaklıkta, konveksiyonel fırında 165°C’de 20-25 dakika pişirilir.
Dekorasyon için, Paletta hot sade jöle sürülür. ( İsteğe bağlı olarak paletta hot ekstra kayısı kullanılabilir)
