Red Velvet Twist
Red Velvet Twist
Reçete
| İçindekiler | Miktar | Birim |
|---|---|---|
| Kek için, | ||
| Burdenno Red Velvet Kek Miksi | 500 | gr |
| Su | 90 | gr |
| Sıvı Yağ | 65 | gr |
| Yumurta | 325 | gr |
| İç Dolgu, | ||
| Whippo Bianca Toz Şanti | 250 | gr |
| Whipra Sıvı Şanti | 150 | gr |
| Süt | 250 | gr |
| Dekorasyon, | ||
| Mont Blanc Erimeyen Pudra Şekeri | ||
| Nar | ||
| Yılbaşı Süsleri |
Hazırlanışı
Kek için, Tüm malzemeler miksere koyulur ve 4 dakika yavaş devirde karıştırılıp 40x60 cm lik fırın tepsisine dökülerek 180°C fırında 10 dakika pişirilir.
İç Dolgu, Tüm malzemelerde 1 dakika yavaş, 8 dakika hızlı devirde mikserde karıştırılır. Pişen ve soğuyan kekin içerisine sürülürüp rulo haline getirilir.
Dekorasyon, Mont Blanc erimeyen pudra şekeri pastanın üzerine elenir. Nar ve yılbaşı süsleri ile dekorasyon tamamlanır.
