Swissroll
Swissroll
Reçete
| İçindekiler | Miktar | Birim |
|---|---|---|
| Burdenno Dark Velvet için, | ||
| Burdenno Dark Velvet Kek Miksi | 1000 | gr |
| Yumurta | 530 | gr |
| Sıvı Yağ | 130 | gr |
| Su | 20 | gr |
| Krema için, | ||
| Presta Fine Vanilya Dolgu Kreması | 500 | gr |
| Su | 50 | gr |
| Zeesan Tiramisu | 600 | gr |
Hazırlanışı
Burdenno Dark Velvet için; Tüm malzemeler mikser haznesine koyulur ve 3 dakika orta devirde karıştırılır. Karışım tepsiye dökülür ve 170°C fırında 30 dakika pişirilir.
Krema için; Tüm malzemeler karıştırılır ve karışım pişen ve soğuyan kekin üzerine sürülerek keke rulo şekli verilir.
