Reçeteler
Zesto Cup

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
Zesto Pasta Kreması Toz Karışım 1000 gr
Sıcak Süt(100°C) 2500 gr
Pastörize Süt 500 gr
Kakaolu Bisküvi
Yaban Mersini
Frenk Üzümü

Hazırlanışı

    Krema için: Kaynamış süt içerisine Zesto miksi ilave edilerek 3 dk boyunca ocakta kaynatılır. Üzeri hava almayacak şekilde streç film ile kapatılarak +4°C’de soğumaya bırakılır.

    Birleştirme: Pişen ve soğuyan kremaya pastörize süt ilave edilerek yumuşak bir kıvam elde edilir ve karışım sıkma torbasına doldurulur. Kavanozun tabanına parçalanmış kakaolu bisküvi ve yaban mersini ilave edilir. Üzerine krema sıkıldıktan sonra kakaolu bisküvi ve meyveler ile dekorasyon tamamlanır.

Zesto Cup