Reçeteler
Zestof

Reçete

İçindekiler Miktar Birim
Milföy Hamuru 500 gr
Zesto Pasta Kreması Toz Karışım 500 gr
Sıcak Süt(100°C) 1250 gr
Mont Blanc Erimeyen Pudra Şekeri 100 gr
Çilek

Hazırlanışı

    Milföy katları için: 40*60 cm fırın tepsisine merdane yardımı ile milföy hamurları açılarak üzerine mont blanc erimeyen pudra şekeri elenir. 155°C de konveksiyonel fırında 60 dk pişirilir.

    Krema için: Kaynamış süt içerisine Zesto miksi ilave edilerek 3 dk boyunca ocakta kaynatılır. Üzeri hava almayacak şekilde streç film ile kapatılarak +4°C’de soğumaya bırakılır.

    Birleştirme: Pişen ve soğuyan milföy katları eşit kare dilimler halinde kesilir. Pişen ve soğuyan krema sıkma torbasına doldurulur. İlk milföy katının üzerine krema şeritler halinde sıkılır ve üzerine diğer milföy katı koyularak işlem tekrarlanır. 3. Ve son milföy katı koyularak mont blanc erimeyen pudra şekeri ve çilek ile dekorasyon tamamlanır.

Zestof