Burdenno Red Velvet Kek Miksi
Burdenno Red Velvet Kek Miksi
Uygulama Reçetesi
Burdenno Red Velvet Touch 1000 g
Yumurta 650 g
Sıvı Yağ 130 g
Su 180 g
Önce sıvılar ardından toz bileşenler mikser haznesine tartılır, düz paletle 3 dakika orta hızda karıştırılır. Kalıplara
koyularak 165-175 °C’de yaklaşık 30-35 dakika pişirilir.
Ambalaj Bilgileri
| Ambalaj | Ağırlık |
|---|---|
| Kraft torba | 10 kg |
Ürün Bilgisi
Elastik yapısı, nemli dokusuve kendine has aroması ile dikkat çeker. Doğal renklendirici kullanılarak elde edilen zengin kırmızı kırmızı rengi ve farklı ürün çeşitliliği sayesinde Red Velvet kek yapımında mükemmel sonuçlar sunar. Red Velvet yapımı için toz karışım.
Raf Ömrü: 12 ay
