

Burdenno Limonlu Haşhaşlı Kek Miksi
Burdenno Limonlu Haşhaşlı Kek Miksi
Uygulama Reçetesi
Malzemeler:
Limonlu Haşhaşlı Kek Toz Karışımı 1000 gr
Sıvı Yağ 250 gr
Yumurta 350 gr
Su 200 gr
Hazırlanışı:
Düz palet kullanılarak tüm malzemeler 4 dakika orta hızda karıştırılır. 175°C de 30 dk pişirilir.
Ambalaj Bilgileri
Ambalaj | Ağırlık |
---|---|
1 | 10 kg |
Ürün Bilgisi
Haşhaşın kendine has aroması ve limonun ferahlatıcı tadı ile zenginleştirilmiş bu özel karışım, her dilimde eşit dağılım sağlar. Kesildiğinde haşhaş tohumları ve limon parçacıkları kekin her yerinde belirgin şekilde görülür. Nemli yapısını uzun süre korur ve raf ömrü uzundur. Doğal aromalarla hazırlanan formülü, renklendirici içermez. Haşhaşlı limonlu kek yapımı için toz karışım.
